Cât costă o noapte de cazare la hotelul deschis de Adela Popescu și Smiley!

Adela Popescu, Smiley, Răzvan Fodor și Gina Pistol au deschis recent un hotel în Vama Veche. Astfel o singură noapte în ultima lună de vară ajunge să coste și 950 de lei dar în luna septembrie prețurile sunt ceva mai mici, mai exact între 600 și 700 de lei.

Adela Popescu, Radu Vâlcan, Smiley, Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor, cele trei cupluri celebre din showbiz, împreună cu alte două familii au cumpărat o pensiune pe litoralul românesc, în Vama Veche. Hotelul, care are 14 camere, a fost renovat în totalitate cu ajutorul unui arhitect, care a transformat complet unitatea de cazare. În interiorul pensiunii e o zonă de luat masa, cu scaune și canapele, iar afară clienții se bucură de o piscină, în jurul căreia sunt așezate mai multe șezlonguri. Pictura de pe perete e cea care atrage imediat atenția, e desenată marea, de parcă zidul ar fi spart. 

Hotelul a fost dat în folosință de curând și le pune la dispoziție doritorilor două tipuri de camere, dublă la parter și dublă la etaj. „Camerele de la parter cu terasă vă oferă un răgaz intim, îmbinând aspectul modern cu farmecul tradițional. Cu pat dublu sau twin, camerele sunt spațioase și dispun de tot confortul necesar pentru a vă bucura de fiecare moment al escapadei la malul mării. (…) Toate camerele au baie proprie, sunt dotate cu TV, minibar, spațiu depozitare haine, uscător de păr, halate, prosoape și papuci, cosmetice hoteliere. Aceste camere pot găzdui un număr de 2 persoane, sau 3 persoane ca excepție, prin adăugarea unui pat suplimentar. La cerere, putem adăuga pătuț pentru bebeluși”, se arată în descrierea unei camere, pe site-ul hotelul. 

Pentru o noapte de cazare, clienții trebuie să plătească de la 600 de lei, în septembrie, până la 950 de lei pe noapte în plin sezon, în august. 

De asemenea, există și o condiție pentru rezervări, minim trei nopți de cazare trebuie să petreacă clienții la hotel. 

Adela Popescu a dezvăluit că totul este așa cum și-a imaginat încă de la început.

„Nu ne vine să credem că proiectul de suflet comun al găștii noastre e gata. Și nu doar că e gata, dar este exact cum ni l-am închipuit. Până ne vom reuni toți să petrecem cum se cuvine, am reușit doar câțiva să ne bucurăm de piscina “ca în Bali, mamă” ! :)”, a notat Adela Popescu pe Instagram.

Fiecare cameră are terasă și zona este una liniștită. De asemenea, camerele au aer condiționat, minibar, uscător de păr, dar și alte accesorii de care oricine are nevoie. Parcarea e gratuită, iar hotelul are și o piscină exterioară.

Vizualizări: 2,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: