Nuntă în showbiz! O vedetă a Antenei 1 s-a cununat civil

Vedeta Antenei 1 de la Neatza, Ilona Brezoianu, și iubitul său Andrei Alexandru s-au cununat civil în acest weekend. Ilona Brezoianu a purtat o rochie albă și a arătat superb în ziua în care a spus un Da hotărât.

Actrița s-a cununat civil cu iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru.  Persoanele dragi au fost alături de vedeta Antenei 1 Ilona Brezoianu în ziua cununiei. Într-o rochie albă, scurtă și vaporoasă, Ilona Brezoianu a pășit în fața ofițerului stării civile, alături de alesul inimii ei. Ilona a purtat teniși albi, părul prins în coadă și a avut un buchet de flori violet. Colegii ei de la Neatza,  Emi și Cuza, s-au numărat printre cei care au fost alături de Ilona în momentul în care s-a cununat civil cu Andrei Alexandru, a informat Antena 1.  „Se mărită fata noastră”, au scris cei doi în dreptul unei fotografii. De asemenea, Diana Stejereanu, care ține rubrica de fitness la Super Neatza, a fost alături de prietena ei.

Emi a surprins momentul în care Ilona a spus „Da”. „Cetățeană Brezoianu Ilona Roxana, de bună voie și nesilită de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeanul Alexandru Andrei Lucian?”, a fost întrebarea la care Ilona Brezoianu a strigat: „Daaaaa!”.

Câștigătoarea sezonului 10 la show-ul tv „Te cunosc de undeva!” a radiat de fericire la cununie, înconjurată de cei dragi.

Ilona Brezoianu a vorbit pentru prima dată deschis despre logodnicul ei în podcastul La Țocii. Tot atunci Florin Ristei i-a dat de gol că nunta va avea loc pe 20 iulie 2024.

„Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită”, a spus Ilona Brezoianu în dialog cu Romică Țociu.

Galerie foto


Vizualizări: 3,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: