Ce televiziune are exclusivitate la nunta lui Ianis Hagi!

Ianis și Elena Hagi își vor uni destinele într-o ceremonie religioasă care va avea loc duminică, în Capitală. Ianis și Elena Hagi sunt împreună de mai muți ani iar fotbalistul naționalei a cerut-o de soție anul trecut, la Paris. 

Cununia civilă a avut loc chiar de Crăciun, în București, dar Ianis n-a vrut să grăbească lucrurile și a separat evenimentele.

Antena 1 a cumpărat drepturile de difuzare ale nunții lui Ianis, precum și momente de la petrecere. 

La Buftea sunt așteptați jucătorii naționalei, dar și membrii Generației de Aur. Ceremonia religioasă va fi ținută la biserica Visarion din București, în apropiere de Piața Romană. Invitații și mirii vor pleca apoi spre Buftea, unde va fi petrecerea. 

Pentru ca party-ul de la Palatul Știrbey să iasă perfect, pregătirile au început acum mai bine de jumătate de an, a spus Ștefan Aniculaesei, organizatorul ales de Ianis și Elena Hagi să se ocupe de nunta lor.

Cununia religioasă a fiului lui Gică Hagi se va desfășura în aceeași zi în care se dispută finala Campionatului European din Germania, motiv pentru care data nunții lui Ianis Hagi a stârnit rumoare prin rândul fanilor naționalei noastre, înainte de startul turneului final.

Nunta lui Ianis Hagi va costa nu mai puțin de 200 de mii de euro. Totuși, cuplul și-ar fi recuperat investiția datorită generozității invitaților, care au oferit daruri de 300 de mii de euro. Astfel, Ianis Hagi și Elena Tănase ar rămâne cu 100 de mii de euro, în urma tuturor cheltuielilor, potrivit Digi Sport.

Cununia religiosă va avea loc la Biserica Sfântul Visarion din Capitală, la ora 15:00, unde vor fi însoțiți de nașii lor, Costel și Andreea Naciadis. Nașul de cununie al lui Ianis Hagi este un cunoscut om de afaceri din Constanța și este fiul lui Tănase Naciadis, nașul de cununie al lui Gică Hagi.

Petrecerea de nuntă se va desfășura la Palatul Știrbey, din Buftea, și va începe la ora 19:00, unde sunt așteptați aproximativ 500 de invitați.

Galerie foto


Vizualizări: 1,894

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: