Au fost stabilite meciurile din Play-off-ul Cupei României

Federația Română de Fotbal a stabilit marți, prin tragere la sorți, meciurile din faza Play-off-ului Cupei României, ediția 2024-2025. Cele 16 jocuri rezultate în acest tur sunt programate în jurul datei de 28 august 2024 și vor avea loc într-o singură manșă, eliminatorie iar echipele învingătoare se vor califica în faza grupelor, unde vor intra și ultimele opt echipe din prima ligă.

Turul 3 al Cupei României încă nu s-a încheiat, ultimul meci, AVS Viitorul Târgu Jiu – Corvinul Hunedoara, urmând să aibă loc joi, 22 august, de la ora 17:30, la Drobeta Turnu Severin, fiindcă la data la care s-au desfășurat restul jocurilor Corvinul evolua în Conference League. Se știu însă, 23 de echipe calificate din turul precedent și cele opt formații din prima ligă care intră în competiția KO din Play-off.

Cele opt echipe din primul eşalon sunt cele patru clasate pe locurile 3-6 la finalul play-out-ului ediţiei anterioare de campionat, alături de cele două câştigătoare ale barajului de menţinere-promovare în Liga 1 şi cele două nou-promovate direct în actuala ediţie de Liga 1, a informat liga2.ro care a anunțat și meciurile din Play-off.

În urma efectuării tragerii la sorți de către oficialii federali Mihai Andrieș și Gabriel Bodescu au rezultat următoarele meciuri în Play-off-ul Cupei României:

Concordia Chiajna – Politehnica Iași

FC Voluntari – Dinamo

CSM Focşani – FC Hermannstadt

CSM Alexandria – FC Botoșani

Metalul Buzău – Universitatea Cluj

CSC Dumbrăviţa – Petrolul Ploiești

CS Afumaţi – Gloria Buzău

FK Miercurea Ciuc – Unirea Slobozia

FC Bihor Oradea – ACSM Reşiţa

Campionii FC Argeş – ACS Viitorul Târgu Jiu / Corvinul Hunedoara

CSM Paşcani – Ceahlăul Piatra Neamţ

Minaur Baia Mare – SCM Râmnicu Vâlcea

Sănătatea SP Cluj – AFC Câmpulung Muscel

CSM Unirea Alba Iulia – FCU Craiova

Agricola Borcea – CSM Slatina

SC Popeşti Leordeni – Unirea Ungheni

Echipele notate primele sunt gazde, în urma clasării pe o poziție inferioară față de adversar în sezonul precedent.

Vizualizări: 472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: