Probleme la Craiova înaintea duelului cu Dinamo

Andrei Ivan și-a reluat abia luni pregătirile, după leziunea musculară suferită în meciul cu Petrolul, din data de 4 august. În schimb, Vladimir Screciu, pe bancă la 5-1 cu Gloria, ar putea reveni în primul unsprezece cu Dinamo, pe 24 august.

Costel Gâlcă îl aștepta pe Andrei Ivan să-și reia pregătirile săptămâna trecută, înaintea meciului cu Gloria Buzău (5-1). La meci acesta a luat loc în tribună, iar potrivit surselor Gazetei, la antrenamentele Universității Craiova a apărut abia luni.

Deși n-a arătat o formă bună în acest debut de sezon, Ivan poate fi considerat o pierdere pentru Universitatea, în contextul în care „câinii” au fost de-a lungul timpului clienții săi preferați. Dinamo este adversarul din Liga 1 căruia el i-a înscris cele mai multe goluri: 8!

Extrema oltenilor a ieșit din circuit pe 4 august, în meciul cu Petrolul (0-0) de pe „Ion Oblemenco”. Atunci, în minutul 37, a acuzat o problemă în zona inghinală și a fost înlocuit. Astfel că, după 3 apariții în campionat, a ratat următoarele două meciuri.

Vizualizări: 1,495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: