Schimbare de antrenor la o echipă de top din Liga 1!

Rapid are începând de marți un nou antrenor! Și da, este Marius Șumudică, cel care a ajuns la Stadionul Giulești, acolo unde a fost așteptat de Ionuț Voicu, oficialul lui Rapid. 

Clubul a anunțat oficial marți seară despărțirea de Neil Lennon, iar la câteva minute distanță l-a prezentat pe Marius Șumudică.

În jurul orei 17:00, Neil Lennon a părăsit stadionul din Giulești, iar la 30 de minute și-a făcut apariția Marius Șumudică, cel care a preluat Rapidului.

Șumudică va fi prezentat miercuri, 21 august, de la ora 11:00, în cadrul unei conferințe de presă, la care vor participa Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei, și Viorel Moldovan, președintele clubului. Măsură a fost luată de urgență de Dan Șucu, în contextul în care Rapid are un început ezitant de sezon, cu 5 egaluri și un eșec în primele 6 etape. 

Acționarul majoritar de la Rapid a avut și alte nume în minte, însă s-a orientat în cele din urmă la Marius Șumudică, cel care va trebui să scoată echipa dintr-o situație extrem de complicată.

Așadar, Marius Șumudică va debuta pe banca Rapidului în meciul din deplasare cu Poli Iași, care va avea loc vineri, 23 august, de la 22:00. 

Vizualizări: 1,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: