Se deschide pârtia de schi de pe Transalpina

Veşti bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. După o lungă perioadă de aşteptare, pârtia Ski Resort Transalpina se va deschide vineri. De aproximativ o săptămână au fost puse în funcţiune tunurile de zăpadă, au fost verificate instalaţiile de transport pe cablu, dar a venit şi ninsoarea mult aşteptată.

Domeniul schiabil Transalpina s-a deschis vineri dimineață pentru iubitorii de schi şi snowboard. Pasionaţii sporturilor de iarnă sunt aşteptaţi să se bucure de cea mai lungă pârtie din România în intervalul 9.00-17.00 în acest week-end, iar pentru săptămâna viitoare programul va fi anunţat de cei care se ocupă de amenajearea domeniului schiabil Transalpina Ski Resort.

Preţurile variază şi sunt pentru toate buzunarele. Skipass-ul porneşte de la 25 de lei pe zi şi ajunge la 110 lei în funcţie de vârstă, dar şi de numărul de urcări. În aceşti bani este inclusă şi taxa de 2 lei pentru salvamont. Cei care ajung aici trebuie să mai ştie că o urcare cu telegondola este 15 lei pentru copii şi 25 de lei pentru adulţi.

Cei care optează pentru un abonament trebuie să scoată din buzunar 2002 lei pentru întreg sezonul sau între 115 lei 550 de lei în funcţie de numărul de zile şi de vârstă.

Cei care nu au echipament pot sta liniştiţi pentru că în zonă va funcţiona şi un centru de închirieri care promite echipamente noi de schi şi snowboard.  Cei care vor să vadă cum arată pârtia, dar şi care este atmosfera în zonă, pot vizualiza totul pe camerele web montate pe pârtie.

Vizualizări: 2,303

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: