Stadionul din Târgu Jiu, criticat din nou în presa centrală!

Presa centrală a prezentat din nou imagini de pe stadionul din Târgu Jiu. Gazeta Sporturilor a publicat imagini cu care târgujienii sunt deja familiarizați, mai ales dacă aleargă pe pista stadionului, sute de ciori și porumbei care sunt zilnic pe gazonul din stadion.

Terenul de pe Stadionul Municipal a fost însămânțat cu o lună în urmă și, imediat după însămânțare, păsările, în special porumbeii, au invadat terenul în căutarea de semințe de gazon. 

Și acum, după ce iarba a răsărit parțial, situația nu este mai bună, dar păsările nu mai caută semințe ci culeg direct iarba fragedă. 

„Imagini ireale pe stadionul de 28 de milioane de euro din România. Sute de ciori distrug gazonul de pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Păsările mănâncă semințele plantate pentru noul gazon al terenului de joc. Administratorii bazei sportive nu au nicio soluție pentru a alunga păsările de pe stadion. ... Încă din luna iunie, starea gazonului a fost una foarte proastă, deși au fost efectuate lucrări la finalul campionatului. Încă de pe atunci situația părea a fi destul de gravă”, scrie gsp.ro care nu a aflat însă că ACS Viitorul nu mai joacă la Târgu Jiu în acest sezon ci s-a mutat la Severin. 

Stadionul Municipal din Târgu Jiu a devenit însă casa noii echipe de fotbal din Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu, formație care va evolua, pentru început, în Liga 4 Gorj dar care are planuri de a accede în eșaloanele superioare.

Galerie foto


Vizualizări: 1,718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: