Ultimul test de verificare înainte de debutul în Liga 4

Fotbaliștii CSM Târgu Jiu vor disputa în acest weekend o nouă partidă amicală în vederea pregătirii debutului de campionat. Echipa pregătită de Mario Găman va juca vineri, 23 august, de la ora 18:30, pe teren propriu, cu CSO Tismana. 

Cu o săptămână de zile înainte de debutul în Liga a 4-a, CSM Târgu Jiu va disputa ultima partidă de verificare din această vară, contra grupării CSO Tismana. Pentru Mario Găman și staff-ul său va fi încă un test edificator în definitivarea lotului cu care CSM Târgu Jiu va ataca primul său sezon din istoria clubului,

Mario Găman speră ca lucrurile să meargă bine și în acest test de verificare: ”Urmează ultimul amical înaintea începerii campionatului. Sperăm să reușim o partidă bună, în care să punem în practică ceea ce am lucrat în această perioadă de pregătire, pentru că nu este ușor să formezi o echipă într-un timp atât de scurt, dar am încredere în acești băieții, în acești copii până la urmă, pentru că sunt foarte tineri, și în dorința lor de a crește și de a face performanță”.

CSM Târgu Jiu a informat că va debuta în Liga a 4-a cu un meci pe teren propriu, contra formației  Petrolul Stoina. Partida este programată pentru vineri, 31 august 2024. 

Vizualizări: 764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: