CSM Târgu Jiu, la un puternic turneu amical, la Brașov

CSM Târgu Jiu va disputa vineri, 23 august, și sâmbătă, 24 august, la Brașov, ultimele meciuri de pregătire din această vară. În Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” va avea loc un puternic turneu amical, cu participarea a 4 echipe din Liga Florilor: Corona Brașov, CSM Târgu Jiu, Măgura Cisnădie și SCM Râmnicu Vâlcea. 

CSM Târgu Jiu va disputa primul meci contra grupării Măgura Cisnădie, vineri, 23 august, de la ora 17:00.

Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache intră în linie dreaptă cu pregătirea pentru debutul în noul sezon de Liga Florilor. Gruparea gorjeană va participa la un ”patrulater”, cu alte trei echipe din prima ligă a României, a informat site-ul oficial: „După duelurile cu Activ Ploiești, echipă de Divizia A, CSM Târgu Jiu continuă seria amicalelor din această perioadă precompetiţională. Handbalistele noastre vor avea parte de două teste, la Brașov, de această dată contra unor echipe de Liga Naţională. 

Turneul de la Brașov se va disputa în sistem Final 4, cu semifinale şi finale, care va fi deschis vineri, de meciul dintre CSM Târgu Jiu şi Măgura Cisnădie (ora 17.00), urmat de duelul dintre Corona şi Vâlcea (ora 19.00). Sâmbătă, de la ora 10.00 este programată finala mică, iar de la 12.00 va avea loc finala mare”. 

În prima etapă din sezonul 2024-2025 din Liga Florilor, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul echipei Gloria Buzău. Meciul este programat pentru 30 august, de la ora 18.00.

Vizualizări: 359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: