Antrenor grec adus la echipa de baschet a CSM Târgu Jiu!

Clubul primăriei a anunțat aducerea unui antrenor străin la echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu, formație care va evolua în liga secundă de baschet masculin. Este vorba de Giannis Damalis care a semnat joi contractul cu CSM Târgu Jiu.

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu a retrogradat din LNBM și va juca în cel de-al doilea eșalon al baschetului românesc, numit Liga 1 de Baschet Masculin. În același eșalon în care sezonul trecut au jucat tinerii baschetbaliști pregătiți de Adrian Roșu la echipa satelit a formației care juca în primul eșalon.

Deși aveau la dispoziție doi antrenori care au pregătit echipa și în prima ligă, pe Claudiu Alionescu, directorul tehnic al clubului,  și pe Adi Roșu, antrenorul care a pregătit echipa în ultimele etape din sezonul trecut, conducătorii clubului au decis să aducă din nou un antrenor străin.

Conform site-ului oficial acesta va avea ca obiectiv promovarea în Liga Națională: „Tânărul antrenor grec, de doar 36 de ani, a semnat cu gruparea gorjeană pentru următoarele două sezoane, dacă echipă promovează în Liga Națională”. 

Galerie foto


Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: