Concordia a învins ACS Viitorul la Severin

De patru etape a avut nevoie Concordia Chiajna ca să obțină prima victorie a sezonului 2024-2025 din Liga 2. Echipa lui Iie Poenaru s-a impus, duminică, scor 2-0, la malul Dunării, în meciul cu ACS Viitorul Târgu Jiu care rămâne fără victorie în Liga 2.

După acest prin succes, Chiajna a urcat de pe 20 pe locul 15, cu 4 puncte iar ACS Viitorul a coborât pe penultimul loc din Liga 2 dar Corvinul, care ocupa ultima poziție, are trei meciuri mai puțin disputate.

Ilie Poenaru a avut satisfacție pe finalul jocului iar tabela s-a modificat, în  minutul 87, după reluarea lui Andrei Marc, cu latul, din 5 metri, iar în prelungiri Adrian Petre a stabilit scorul final cu șut în dreapta portarului, din 12 metri.

”Vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru joc, și pentru cele trei puncte. Cam așa trebuie să arătăm, doar că mai avem de pus la punct anumite lucruri. Sper să fie o descătușare această victorie și din acest moment să avem rezultatele așteptate. Știam că trebuia să avem răbdare în acest joc, am studiat adversarul, am vrut să avem posesie și să ducem adversarul într-o stare de oboseală și apoi să forțăm. Important e că și cei de pe bancă, care au intrat pe teren, au făcut diferența și sper să conștientizăm că fără muncă și atitudine nu poți câștiga, mai ales la Liga 2. E clar că și noi vrem în play-off, dar mai avem mult de muncă până acolo”, i-a spus Poenaru pentru Liga2.ro. La meci au asistat mai puțin de 50 de spectatori mai informează sursa citată.

Acum, în urma acestei victorii, Concordia Chiajna a ajuns la 4 puncte și este pe locul 15 în Liga 2, la egalitate cu patru echipe, CSC Șelimbăr, CFC Argeș, CSC Dumbrăvița și CS Mioveni. 

De partea cealaltă, ACS Viitorul e penultima în Liga 2, cu numai 1 punct, dar sub ea e doar Corvinul Hunedoara, care încă nu a jucat vreun meci în Liga 2 în această stagiune. 

Vizualizări: 569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: