ACS Viitorul Târgu Jiu, fără victorie în noul sezon

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a găsit drumul spre victorie la Turnu Severin nici la meciul cu Concordia Chiajna. În ultimele două jocuri echipa susținută de Nicolae Sarcină n-a marcat pe stadionul din Severin.

ACS Viitorul Târgu Jiu a schimbat cam în totalitate lotul în perioada de vară, după ce majoritatea jucătorilor au plecat dar a rămas cu antrenorul Călin Cojocaru. Cel care spunea la finalul sezonului trecut că nu mai revine dacă nu sunt păstrați jucătorii dar, neavând alte oferte, a acceptat să continue la aceeași echipă dar cu alți jucători. Și cum jucători de valoare nu mai erau pe piață, lotul a fost umplut de jucători străini, așa cum făcuse Cojocaru și la Pandurii, înainte de a intra în faliment.

Duminică, în etapa a 4-a din Liga 2, echipa antrenată de Călin Cojocaru a fost învinsă cu scorul de 2-0, la malul Dunării, de Concordia Chiajna și a rămas pe penultimul loc, care va deveni ultimul după ce Corvinul mai joacă din meciurile restante.

Oaspeții au marcat în minutele 85 și 90+3 și i-au provocat echipei lui Călin Cojocaru  a treia înfrângere consecutivă din campionat și a patra într-un meci oficial, după ce a ieșit și din cupă, eliminată de Corvinul.

Săptămâna trecută, ACS Viitorul a fost eliminată și din Turul 3 al Cupei României, scor 0-3, tot la Drobeta Turnu Severin, în meciul cu Corvinul Hunedoara.

Vizualizări: 412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: