Un jucător de la CSM, convocat de FRF la numai 11 ani

Un junior de la CSM a fost convocat de Federația Română de Fotbal pentru a participa la o tabără de testare a aptitudinilor fizice și tehnice.

Raul Grindeanu, născut în 2013, este elev în clasa a V-a la Școala Gimnazială "Sfântul Nicolae" din Târgu-Jiu. Este jucător la Clubul Sportiv Municipal din Târgu-Jiu și a fost remarcat de selecționerii FRF la numai 11 ani.

"Raul Grindeanu, născut în anul 2013, a fost convocat să participe la Tabăra de testare a aptitudinilor fizice și tehnice, organizată de Federația Română de Fotbal, prin Departamentul de Scouting al FRF, coordonat de Ion Geolgău. Convocarea pentru Raul a fost trimisă către Clubul Sportiv Municipal Târgu-Jiu, iar el se va prezenta la Centrul Național de la Mogoșoaia. Acțiunea organizată de FRF se desfășoară în perioada 11-14 septembrie 2024. Secretul: muncă, muncă și iar muncă; restul e cancan. Felicitări, copil minunat!", a anunțat antrenorul Mario Găman.

"Realizările lui Raul sunt datorită dumneavoastră, domnilor antrenori! Ajutat și de coechipieri, a ajuns aici. Un vis, o echipă, o familie.", a fost reacția mamei lui Raul.

Vizualizări: 3,471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: