Veste bună pentru Universitatea Craiova! 

Anzor Mekvabishvili n-are o accidentare gravă și va lipsi de pe teren în jur de șase săptămâni. După ce n-a mai putut continua în derby-ul de sâmbătă cu Dinamo, pierdut de Universitatea Craiova cu 2-1 s-au făcut luni mai multe investigații.

Suspect chiar de ruptură de ligamente încrucișate, georgianul a suferit doar o întindere, așa cum a aflat după RMN-ul făcut luni.

Costel Gâlcă are serioase bătăi de cap în ultimele zile și s-a temut de faptul că îl va pierde pentru mai multe luni pe Anzor Mekvabishvili, om de bază în proiectul său din Bănie.

Titular pe „Arcul de Triumf” în duelul cu Dinamo, în care oltenii n-au reușit să egaleze cu doi oameni în plus, Anzor Mekvabishvili a ieșit accidentat în primele minute ale reprizei secunde, fiind schimbat cu francezul Lyes Houri.

Oltenii s-au temut de ce este mai rău în privința georgianului, care a scăpat însă de o accidentare gravă, care să-l scoată din circuit până la finalul anului. În urmă cu puțin timp, georgianul a făcut un RMN, aflând că a suferit doar o întindere.

Anzor Mekvabishvili ar urma să lipsească în următoarele cinci meciuri, în condițiile în care Superliga se întrerupe în luna septembrie pentru meciurile echipelor naționale din Liga Națiunilor.

Prin urmare, georgianul va rata un singur derby, cel cu Rapid, din runda următoare.

Vizualizări: 2,937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: