Meci din Liga 2 disputat în anonimat: „Am avut impresia că suntem în pandemie!”

Meciul de la malul Dunării dintre ACS Viitorul Târgu Jiu și Concordia Chiajna s-a disputat într-un anonimat total. Mai puțin de 50 de spectatori au luat loc în tribunele arenei de 20.000 de locuri de la Severin.

Peisajul dezolant de la meciul din ultima etapă a Ligii 2 dintre ACS Viitorul Târgu Jiu și Concordia Chiajna l-a dezamăgit pe antrenorul oaspeților de la Chiajna. La meci au asistat mai puțin de 50 de spectatori, la fel cum se întâmpla și atunci când echipa juca la Târgu Jiu. 

”Sunt de puțin timp antrenor la Liga 2 și am constatat că sunt nu sunt mulți spectatori la acest nivel. Doar noi, cei care jucăm, îi putem aduce pe stadion. Nu vin că nu oferim spectacol. Trebuie să muncim că să-i readucem, ca pe vremuri. E frumos când joci cu atmosferă. Am avut impresia că suntem în pandemie. Am mai trecut prin situații de genul, cu stadioanele goale la Liga 1, dar era o situație aparte. Azi au fost extrem de puțini. Ok, nu a jucat echipa orașului Drobeta. Păcat, credeam că oltenii se încurajează între ei”, a precizat Poenaru pentru liga2.ro.

Explicația ar putea fi faptul că echipa ACS Viitorul, fostă ACS Șirineasa, fostă Energeticianul Petroșani, fostă Luceafărul Oradea, este considerată a fi una de mercenari și nu s-a identificat ca fiind o echipă olteană, chiar dacă și-a alăturat un nume de tradiție pentru fotbalul gorjean. 

Cu pași mari, ACS Viitorul Târgu Jiu se îndreaptă acum spre faliment, fiind de aproximativ trei ani în insolvență. De altfel lotul care are în componență mai ales jucători străini și jucători autohtoni care nu și-au găsit echipe și au ales să joace totuși undeva chiar dacă știau că la ACS Viitorul nu există seriozitate nu este atractiv pentru jucătorii din Gorj, majoritatea părăsind echipa și alegând și joace la Liga 3 sau chiar Liga 4.

Vizualizări: 1,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: