Un fost jucător de la Pandurii, transferat în Bănie!

FCU Craiova vrea să se întoarcă rapid în Liga 1, după ce sezonul trecut a retrogradat chiar în ultima etapă. Oltenii lui Adrian Mititelu l-au prezentat oficial pe fostul pandur Mihai Răduț, noul transfer din această vară.

Cu 7 puncte acumulate în primele 4 etape din noul sezon al Ligii 2, FCU Craiova ocupă locul 7 și vrea să ajungă cât mai sus în clasament. Oltenii l-au transferat pe Mihai Răduț, pe care l-au prezentat oficial.

„Bine ai venit, Mihai Răduț!

Mihai Răduț a semnat un contract valabil pe o perioada de un an cu FCU 1948. Jucătorul oltean, originar din Slatina, evoluează pe postul de mijlocaș central. Mihai Răduț are 34 de ani, o înălțime de 1,79 m și este jucător de picior drept.

În trecut, Mihai Răduț a jucat la Sporting U19 (Portugalia), Curtea de Argeș, Steaua București, Pandurii Târgu Jiu, Hatta Club (Emiratele Arabe Unite), Lech Poznan (Polonia), Astra Giurgiu, Aris Limassol (Cipriu) și FC Voluntari. Mihai Răduț a jucat în peste 200 de meciuri în Liga 1 a României iar aproximativ jumătate dintre acestea la Pandurii Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: