Fotbalul revine  pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu: Vom face și spectacol!

Fotbalul revine în acest weekend pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu, noua echipă a orașului Târgu Jiu, va evolua în Liga a 4-a în sezonul 2024-2025 iar primul meci, cel cu Petrolul Stoina, se dispută sâmbătă, cu începere de la ora 20:00 . 

Noua echipă pregătită de Mario Găman și construită cu foarte mulți jucători localnici, care au evoluat la Pandurii, va juca sâmbătă, 31 august, de la ora 20.00, contra Petrolului Stoina. Căpitanul echipei locale,  fostul pandur Adelin Pîrcălabu, a făcut un apel la suporteri să vină la stadion și promite spectacol la meciul de debut. 

”În primul rând îmi doresc să câștigăm toate meciurile și să avem cât mai multe victorii, să reușim să promovăm în Liga 3. N-am venit să joc în Liga 4. Asta e clar. Am venit, am făcut un sacrificiu, și îmi doresc să avem rezultate cât mai bune. Am ales acest proiect datorită domnului director și domnului antrenor. Am încredere deplină. Știu că o să fie seriozitate. Ne dorim victoria meci de meci, să aducem cât mai mulți oameni la stadion și, în primul rând, copiii din Târgu Jiu să crească lângă noi seniorii care suntem aici. Am un mesaj pentru fani, să vină în număr cât mai mare să susțină echipa orașului. Vom face și spectacol. Lumea pentru asta vine la stadion”, a transmis Adelin Pîrcălabu la conferința de presă premergătoare jocului.

Fostul pandur Adelin Pîrcălabu, este printre cei mai experimentați jucător din lotul CSM Târgu Jiu și este și căpitanul echipei. 

Alături de el pot fi văzuți pe teren și alți foști panduri de valoare, precum Bebeto Lupuleț, fost golgheter la Pandurii, sau Marian Habet ori experimentatul portar Alexandru Oprița și alți tineri de valoare care deși jucau la echipe din Liga 3 au ales să facă un pas în spate, cu speranța că echipa va promova rapid.

Galerie foto


Vizualizări: 2,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: