Rotaru a anunțat următorul transfer de top al Universității

Antrenorul Costel Gâlcă a tot cerut transferuri în ultimele săptămâni. Se pare că Mihai Rotaru îi face poftele și îi aduce în continuare jucători la Universitatea Craiova.

Patronul oltenilor anunță noi mutări pe piața de mercato, principalul post vizat pentru transfer este cel de atacant, aducerea acestuia fiind rezolvată în proporție de 99%.

Gruparea alb-albastră a bifat transferuri interesante în această vară, ba chiar putem spune că au fost unele exotice, având în vedere aducerile lui Paradela, Mora sau Oshima. Și oltenii nu se opresc aici, patronul Mihai Rotaru dezvăluind că va continua să mute pe piața transferurilor. Postul vizat, atacant, acolo unde formația din Bănie se bazează numai pe Elvir Koljic. Mutarea ar fi deja rezolvată în proporție de 99%.

Totuși, pentru a respecta fair-play-ul financiar, iar cheltuielile să nu fie mai mari decât veniturile, Mihai Rotaru este nevoit să plătească din sumele pe care le încasează la Universitatea Craiova.

„În multe alte campionate din Europa, fereastra de transferuri este deschisă. În proporție de 99,99% vom aduce cel puțin un atacant. Noi avem niște sume de transfer mici care cumulate dau o sumă mai mare.

Mai avem niște bonusuri pe care le-am încasat în acest an după transferurile anterioare. Noi putem să spunem și să strângem o sumă, dar da, este adevărat, noi ca să cumpărăm jucători trebuie să plătim din sumele pe care le încasăm în acest exercițiu financiar. Aici includem transferurile și comisioanele agenților”, a declarat Mihai Rotaru la Fanatik.

Mihai Rotaru a încercat în ultima perioadă o adevărată bombă și să-l repatrieze pe Alexandru Cicâldău, jucător legitimat la Galatasaray. Din păcate pentru olteni, bașkanii campioanei Turciei au alte planuri cu mijlocașul. Vor să-l împrumute în Liga 1, dar nu la Universitatea Craiova ci la Petrolul, acolo s-ar fi înțeles cu afaceriștii turci care conduc acum gruparea de pe „Ilie Oană”.

Vizualizări: 3,230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: