ACS Viitorul Târgu Jiu, pe ultimul loc după înfrângerea de la Mioveni

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut și meciul din acest weekend și a ajuns la a patra înfrângere consecutivă. Echipa susținută de Nicolae Sarcină a fost învinsă de CS Mioveni, scor 0-2, și este ultima dintre cele 22 de echipe din Liga 2.

ACS Viitorul Târgu Jiu se îndreaptă rapid către Liga 3, preluând lanterna roșie de la Corvinul, echipă care se afla de fapt conjunctural pe ultima poziție pentru că nu a disputat trei meciuri.

CS Mioveni a înregistrat cu această ocazie al doilea succes în acest sezon de Liga 2, reușind să învingă la două goluri diferență, scor 2-0, pe ACS Viitorul. Echipa din Mioveni a reușit să marcheze golurile în repriza secundă și să obțină un nou succes în campionat.

Cel care a deschis calea Mioveniului spre victorie a fost Theocharis Pozatzidis, grecul punctând în minutul 65. În finalul partidei s-a făcut diferența de două goluri, în minutul doi al prelungirilor, când a punctat Sorin Bustea.

În acest moment, CS Mioveni se află pe locul 10 în Liga 2, cu 7 puncte acumulate, în urma a două victorii (1-0 cu CS Afumați, 2-0 cu ACS Viitorul), o remiză (0-0 cu Unirea Ungheni) și două eșecuri (0-1 cu FC Voluntari și 0-2 cu ACSM Ceahlăul).

ACS Viitorul Târgu Jiu este pe ultimul loc din Liga 2, locul 22, după ce a preluat lanterna roșie de la Corvinul.

Liga 2 va intra într-o pauză competițională pentru întâlnirile formațiilor naționale, iar în etapa a 6-a CS Mioveni va întâlni, în deplasare, AFC Câmpulung Muscel.

Vizualizări: 680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: