Rotaru a anunțat ce transferuri face la Universitatea Craiova! 

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a avut o primă reacție în direct la TV, după meciul cu Rapid, scor 1-1. Acesta a anunțat două transferuri pe care le va face în cel mai scurt timp.

Sâmbătă seara Universitatea Craiova s-a luptat cu Rapid în etapa opt din Superliga, iar Mihai Rotaru crede că oltenii au fost cu multe peste echipa din Giulești.

Golul craiovenilor a fost marcat de Alex Mitriță, pe când cel al giuleștenilor a fost înscris de Christopher Braun.

Chiar dacă patronul a fost mulțumit de jocul fotbaliștilor săi, acesta consideră că echipa traversează o fază nu tocmai bună, iar din acest motiv intenționează să facă noi transferuri până săptămâna viitoare.

De asemenea, patronul oltenilor consideră că meritau cel puțin trei puncte în plus, având în vedere cum ai jucat fotbaliștii săi.

„Sunt negru de supărare. Mă uitam la un moment dat, era ca la handbal. Ei se apărau pe 11 metri, dar nu a intrat. Un meci pe care l-am controlat și pe care trebuia să-l câștigăm în mod normal. Au trecut o dată linia de mijloc și au dat gol. Sunt supărat, pentru că am luat un singur punct. Consider că am pierdut cel puțin 3 puncte din dubla cu Dinamo și Rapid. De ce? Asta întrebați-i pe domnii Cârțu, Gâlcă. (…) Din păcate, traversăm o cădere. Valoarea nu poate fi pusă în discuție. Poate o pasă proastă, care sperăm să țină doar aceste două meciuri. Din fericire, am acumulat puncte bune în primele 6 etape, dar trecem printr-o «semipasă» proastă și suntem foarte supărați.

Fotbalistic vorbind, am arătat fotbal în seara asta. Cu Dinamo era greu pe «orezăria» aia. Trebuie să mai aducem 2 jucători, suntem all in pentru ei. Un atacant și un mijlocaș central. Meritam mai mult din aceste două meciuri, măcar 3 puncte în plus. Îi aducem până săptămâna viitoare”, a declarat Mihai Rotaru la PrimaSport.

Vizualizări: 4,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: