Meci istoric pentru noua echipă de fotbal din Târgu Jiu!

Noua echipă de fotbal a orașului Târgu Jiu a debutat în forță cu un meci istoric pentru club și un spectacol pentru miile de spectatori. CSM Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 13-0 în meciul cu petrolul Stoina din prima etapă a campionatului Ligii 4 Gorj.

Noua echipă de fotbal din Târgu Jiu, echipa clubului primăriei, a debutat sâmbătă în Liga 4 Gorj, oferind și spectacol iubitorilor de fotbal. Construită cu jucători experimentați care au evoluat la Pandurii, dar și cu mulți tineri preluați de CSM Târgu Jiu la grupele de juniori după desființarea clubului Pandurii, echipa CSM Târgu Jiu pare deja să nu aibă adversar la promovarea pe care și-a propus-o în acest sezon. Jucătorii au promis spectacol și s-au ținut de cuvânt iar pe lângă cele 13 goluri și un penalty ratat, jucătorii lui Mario Găman și-au trecut în cont și alte numeroase ocazii de a marca. Totul spre bucuria iubitorilor de fotbal din Târgu Jiu, care au gustat din plin jocul și seriozitatea cu care jucătorii lui Mario Găman au tratat partida. 

„CSM Târgu Jiu a început excelent meciul și la prima acțiune ofensivă, în minutul 2, Sebi Popescu a centrat perfect în fața porții, iar căpitanul Adelin Pîrcălabu a marcat un gol istoric, primul gol pentru CSM Târgu Jiu într-o partidă oficială, spre bucuria celor 3000 de oameni din tribună. 5 minute mai târziu a ieșit la rampă și atacantul formației noastre, Bebeto Lupuleț, care a recuperat un balon și a marcat pentru 2-0 în minutul 7. În minutul 11, CSM Târgu Jiu și-a majorat diferența la 3-0, după golul reușit de Albert Filip, gol primit cu mult entuziasm de spectatori. În minutul 23, Bebeto Lupuleț a ratat un penalty, dar în minutul 29, Tudor Pătrășcoiu a prins un șut excelent la firul ierbii și a făcut 4-0 pentru CSM Târgu Jiu. Albert Filip și-a trecut în cont dubla, după golul marcat în minutul 37, pentru 5-0, scor cu care s-a terminat și prima repriză. 

Partea a doua a meciului s-a desfășurat pe aceleași coordonate, cu CSM Târgu Jiu dictând ritmul partidei și cu suporterii târgujieni încântați de jocul prestat de echipa lui Mario Găman. Formația noastră și-a continuat asaltul la poarta Petrolului Stoina și în minutul 50, căpitanul Adelin Pîrcălabu a făcut 6-0, cu un șut plasat, fără șansă pentru portarul advers. După ratările din prima repriză, Bebeto Lupuleț și-a luat revanșa cu vârf și îndesat în repriza secundă. Atacantul CSM-ului a înscris 3 goluri la rînd, în minutele 55, 68 și 72, iar tabela arăta 9-0. În minutul 73, căpitanul CSM-ului, Adelin Pîrcălabu a reușit hat-trick-ul și a dus scorul la 10-0. Intrat pe teren în repriza secundă, Ovidiu Rasoveanu și-a făcut imediat simțită prezența în atacul echipei noastre, reușind golul de 11-0. Era minutul 77. În minutul 81, fundașul dreapta, Fabian Bărănescu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, pentru 12-0, cu un șut la firul ierbii. Seria golurilor a fost închisă în minutul 86 de debutantul la nivel de seniori, Adrian Rasoveanu, cu un șut fără speranțe pentru portarul advers”, se arată în cronica jocului oferită de gazde suporterilor.  

CSM Târgu Jiu a început meciul cu următorul ”11”: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu, Albert Cărămidaru, Albert Filip, Adelin Pîrcălabu(cpt) – Bebeto Lupuleț. Pe parcursul meciului au mai intrat Ovidiu Rasoveanu, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Ionuț Budilică și Mihnea Tutunaru.

După cum se poate observa, marea majoritate a titularilor au evoluat la Pandurii, dar și o parte dintre rezerve, cum este cazul lui Ovidiu Rasoveanu, și el fost jucător la Pandurii, cooptat recent în lotul CSM Târgu Jiu.

Galerie foto







Vizualizări: 1,536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: