Număr record de spectatori la un meci de Liga 4!

Meciul de debut al noii echipe de  fotbal din Târgu Jiu a stabilit un record pentru un meci de Liga 4 din județ. CSM Târgu Jiu a avut în tribunele Municipalului din Târgu Jiu aproximativ 3000 de spectatori, comparabil cu spectatorii pe care îi aducea la meciuri Pandurii, în Liga 2. 

Aproximativ 3000 de iubitori de fotbal curioși să vadă la lucru noua echipă din Târgu Jiu au luat cu asalt stadionul din Târgu Jiu să asiste la debutul oficial al noii echipe din oraș. Faptul că de mai bine de doi ani nu mai există Pandurii, echipa fanion a Gorjului care reușea să aducă mii de suporteri pe stadion, dar și pentru că o mare parte dintre jucătorii din lotul CSM vin de la Pandurii jucând acolo ca juniori sau seniori, mulți iubitori de fotbal au asistat la acest meci de Liga 4 care stabilește practic un record de participare la nivelul eșalonului 4 al spectatorilor, cel puțin în județul Gorj. 

Sunt echipe chiar din Liga 1 care nu reușesc să umple o tribună cu 2-3000 de spectatori, la Liga 2 nu mai vorbim că se joacă în anonimat.

La Târgu Jiu cel puțin, nici un alt proiect privat nu a reușit să îi convingă pe oameni să mai vină la stadion dar la meciul CSM Târgu Jiu - Petrolul Stoina, încheiat cu scorul de 13-0, aceștia au venit în număr mare.

În mai multe  rânduri s-a auzit din tribună ”CSM!”, ”CSM!”, mai ales de la grupele de copii ale clubului, semn că aceștia au așteptat cu nerăbdare să susțină noua echipă.

Galerie foto






Vizualizări: 1,294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: