Lovitură de proporții dată de Craiova în lupta pentru titlu!

Alex Cicâldău va evolua din nou pentru Universitatea Craiova după cum anunță ProSport! Conform sursei citate Mihai Rotaru a bătut deja palma cu conducerea turcilor de la Galatasaray Istanbul.

Plecarea lui Alexandru Creţu la formaţia Al Wehda din Arabia Saudită a redeschis posibilitatea revenirii lui Alexandru Cicâldău la Universitatea Craiova. În cele din urmă, Mihai Rotaru s-a înţeles cu oficialii lui Galatasaray Istanbul pentru revenirea mijlocaşului de 27 de ani în Bănie, Ştiinţa urmând să achite aproximativ 40% din salariul jucătorului, de 900.000 de euro pe an, anunță ProSport.

„Până la urmă, cele trei părţi au căpătat oarecum ce-şi doreau: Universitatea Craiova dispune de un jucător de valoare într-un sezon în care speră să câştige titlul, achitând numai o parte din salariul acestuia, Galatasaray scapă de o parte din salariul lui Cicâldău şi, dacă mijlocaşul are aceleaşi evoluţii bune din prima sa perioadă în Bănie, îl poate vinde în vara viitoare, înainte de a intra în ultimul an de contract, iar Cicâldău se vede atât cu salariul plătit integral, cât şi cu şanse mari să evolueze constant şi într-un mediu pe care-l cunoaşte, care-i place şi în care s-a exprimat la cel mai bun nivel al său”, mai scrie sursa citată.

Mijlocaşul de 27 de ani a fost în stand-by toată vara, el neintrând în vederile antrenorului Okan Buruk, şi a fost nevoit să se antreneze separat de lotul primei echipe, cu un antrenor şi un preparator fizic alături de alţi jucători indezirabili pentru campioana Turciei.

Aceasta şi-a dorit să-l vândă, dar nu a rezolvat nimic în acest sens, niciun club nedorind să achite suma solicitată, în jur de 3,5 milioane de euro.

De când îl are sub contract pe Cicâldău, Galatasaray l-a împrumutat de două ori, la Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite, şi la Konyaspor, în prima ligă din Turcia.

Vizualizări: 1,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: