Au impresionat la debut prin joc și numărul mare de spectatori!

Înființată în acest an, cu puțin timp înainte de startul noului sezon de Liga 4, echipa de fotbal a CSM Târgu Jiu a debutat cu un scor impresionant de 13-0. Ceea ce a impresionat și mai mult lumea fotbalului a fost numărul mare de spectatori la un meci de Liga 4, aproximativ 3000 de iubitori de fotbal fiind prezenți la meciul de debut al noii echipe.

Presa centrală a remarcat faptul că la un meci de liga 4, la Târgu Jiu, au asistat aproximativ 3000 de spectatori, lucru mai puțin întâlnit și la meciuri de Liga 2 unde sunt echipe ce joacă cu câteva zeci de spectatori în tribune. 

Scorul partidei de debut în noul sezon al CSM Târgu Jiu, din meciul cu Petrolul Stoina, de 13-0, poate fi unul obișnuit în campionatele județene din România, după cum a scris și liga2.ro dar ceea ce a șocat a fost faptul că în tribunele stadionului Municipal din Târgu Jiu au venit foarte mulți spectatori pentru un meci de acest nivel, probabil mai mulți decât la toate meciurile de Liga 4 din această etapă la un loc. 

Probabil că a contat foarte mult și faptul că meciul s-a disputat în nocturnă dar și pe un stadion modern, cu peste 12 000 de locuri. Dar cel mai important aspect, luat probabil în calcul de spectatori, a fost noua echipă de fotbal care a venit să umple un gol lăsat de Pandurii în acest sport. Și mai ales faptul că la noua echipă se regăsesc foarte mulți jucători care în urmă cu câțiva ani evoluau la Pandurii Târgu Jiu.

„Pe lângă cele 13 goluri și un penalty ratat, echipa antrenată de Mario Găman, ultima dată în Liga 3 la Gilortul Târgu Cărbunești, și-au trecut în cont și alte numeroase ocazii de gol, iar în tribune s-a scandat ”CSM, CSM!”, semn că suporterii gorjeni au așteptat cu nerăbdare noua echipă a orașului Târgu Jiu. Echipa-fanion a Gorjului, Pandurii Târgu Jiu, vicecampioană a României în 2013, a intrat în faliment în urmă cu 2 ani şi s-a desfiinţat, iar ACS Viitorul Târgu Jiu, fostă ACS Șirineasa, fostă Energeticianul, a eșuat în încercarea de a se face iubită în reședința județului și s-a mutat la Drobeta Turnu Severin şi se află în subsolul clasamentului din Liga 2, cu doar 1 punct acumulat în 5 etape”, au scris cei de la liga2.ro, referitor la acest joc special.

Singurul aspect care lasă de dorit este terenul de joc care nu s-a refăcut așa cum se așteptau reprezentanții primăriei având în continuare probleme chiar dacă s-a lucrat intens pe suprafața acestuia în ultima perioadă.

Galerie foto






Vizualizări: 795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: