Primul meci în deplasare din Liga 3 pentru Vulturii Fărcășești!

Vulturii Fărcășești a avut un debut spectaculos în Liga 3 iar după egalul cu echipa din Filiași, scor 1-1, gorjenii vor acum primul succes în deplasare. Nou promovata din Gorj va juca vineri tot cu o nou-promovată, formația vâlceană Sparta Râmnicu Vâlcea.

Vineri este programat  primul meci din deplasare pentru echipa gorjeană din Fărcășești, nou promovată în acest sezon în Liga 3. „Vulturii” se va duela cu Sparta Râmnicu Vâlcea, de la ora 17:00, pe Stadionul “Treapt”, din Horezu.

„Adversarii noștri de vineri sunt nou-promovați, la fel ca și echipa noastră. Echipa din județul vecin a reușit să treacă de Iris Titulescu, câștigătoarea campionatului județean din Olt, scorul general fiind 5-1. Pe terenul advers, Sparta a reușit un rezultat de egalitate, 1-1, pe când acasă, vâlcenii nu au dat nicio șansă adversarilor din Olt, scorul fiind 4-0”, este prezentarea făcută adversarilor din această etapă.

Echipa vâlceană, pregătită de Mihai Lungan este, de astfel, cea de-a treia echipă ­­din județul vecin care ajunge la Liga 3, alăturându-se celor de la SCM Râmnicu Vâlcea și Viitorul Dăești.

În prima etapă de Liga 3, Sparta a avut un “derby local,” cu cei de la Viitorul Dăești, meciul încheindu-se la egalitate, scor 3-3. 

Echipa gorjeană din Fărcășești a disputat două meciuri de pregătire cu cei de la Sparta Râmnicu Vâlcea, reușind să se impună de fiecare dată, atât pe teren propriu, scor 3-0, cât și în deplasare, scor 1-2.

Vizualizări: 899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: