Cine sunt cei trei jucători remarcați de Lucescu după meciul cu Kosovo!

Selecționerul Mircea Lucescu s-a arătat extrem de mulțumit după Kosovo – România 0-3! Acesta a vorbit și despre cei trei fotbaliști „excepționali” pe care i-a remarcat la acest prim joc.

Kosovo – România s-a terminat cu victoria categorică a tricolorilor, scor 0-3. Astfel, Mircea Lucescu a redebutat cu dreptul pe banca naționalei și a arătat că naționala României se poate bate cu șanse mari pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2026.

Mircea Lucescu, selecționerul României, a spus că e mulțumit de evoluția echipei sale și a remarcat prestația excepțională a jucătorilor de atac: Man, Drăguș și Mihăilă.

„În intervalul ăsta au trecut vreo 38 de ani. Foarte mult. Sunt foarte mulțumit de cum a evoluat echipa, am controlat jocul. Asta am cerut echipei noastre: să nu mai acceptăm să fim dominați.

Avem jucători cu un nivel tehnic foarte bun în ceea ce privește pasele. În astea trei zile am lucrat foarte mult pentru controlul jocului. În același timp am reușit să punem în dificultate echipa gazdă.

I-am provocat să facă ceea ce am vrut noi, nu ceea ce au vrut ei. Trei jucători de viteză excepționali. La mijlocul terenului am dominat categoric. Efortul și disponibilitatea fizică a lui Marin și Stanciu au făcut să dominăm.

Portarul la fel. Puțin ne-am relaxat în finalul de joc. Pentru mine victoria e importantă doar dacă aduci o altă victorie. Man se vede că joacă într-un campionat diferit de celelalte campionate”, a declarat Mircea Lucescu pentru Antena 1.

Următorul meci din UEFA Nations League, România – Lituania, luni, 9 septembrie, pe stadionul Steaua, de la ora 21:45.

Galerie foto


Vizualizări: 1,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: