Încă o victorie pentru jucătorii lui Mario Găman

Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu a înregistrat sâmbătă, 7 septembrie, a doua victorie din actuala stagiune a Ligii a 4-a. Elevii lui Mario Găman au trecut, în deplasare, de Minerul Mătăsari, scor 1-0. 

Jucătorii lui Mario Găman nu s-au mai întrecut în a înscrie goluri după ce și-au făcut un golaveraj important în prima etapă ci s-au impus la limită, scor 1-0, după un gol marcat în prelungirile meciului, din penalty, de Marian Habet. 

A fost o victorie scurtă pentru CSM Târgu Jiu, care s-a deplasat în acest weekend la Mătăsari, pentru duelul din etapa a 2-a, cu Minerul. „În prima deplasare din acest sezon, băieții lui Mario Găman au avut de așteptat până în minutele de prelungire pentru a putea răpune apărarea gazdelor. Încercările echipei noastre de a străpunge defensiva celor din Mătăsari au fost destul de numeroase, dar apărarea supra aglomerată a echipei din Mătăsari, intervențiile excelente ale portarului gazdelor, dar și o ușoară imprecizie la finalizare a băieților lui Mario Găman, au făcut doar să întârzie inevitabilul, care s-a produs în minutele de prelungire”, se arată în cronica acestui meci oferită suporterilor de CSM Târgu Jiu. 

Mario Găman a început meciul de la Mătăsari cu următorul ”11”: Alexandru Oprița -  Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu, Marian Habet, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Adelin Pîrcălabu(cpt.), Tudor Pătrășcoiu, Bebeto Lupuleț. Pe parcursul meciului au mai intrat Ovidiu Rasoveanu, Adrian Rasoveanu, Alexandru Lăpădat și Mario Țambu. 

CSM Târgu Jiu: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu(min. 89 Mario Țambu), Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu(min 69. Alexandru Lăpădat) – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu(min 46. Adrian Rasoveanu), Albert Cărămidaru(min 46. Ovidiu Rasoveanu), Albert Filip, Adelin Pîrcălabu(cpt) – Bebeto Lupuleț. Pe banca de rezevere au mai fost: Ionuț Buță, Eduard Trăistaru, Dragoș Blaj, Ionuț Purdescu, Mihăiță Miculicean. Antrenor principal: Mario Găman. Antrenor secund: Dan Staicu. Antrenor secund: Sorin Vintilescu. Antrenor secund: Florin Popete. Antrenor cu portarii: Darin Hîrsu. Maseur: Titi Balaci. Delegat: Cristi Mihuț.

Galerie foto


Vizualizări: 1,399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: