Schimbări în echipa naționalei României pentru meciul cu Lituania! 

Mircea Lucescu a stabilit cei 23 de jucători pe care se va baza pentru meciul cu Lituania, iar potrivit listei publicate pe rețelele de socializare, George Pușcaș (28) și Iulian Cristea (30) sunt out din lotul României.  Partida România – Lituania este programată să înceapă luni, 9 septembrie 2024, de la ora 21:45, pe Stadionul Steaua din Ghencea, în etapa 2 din grupele Ligii Națiunilor.

Mircea Lucescu a avut  foarte puțin timp la dispoziție pentru a pregăti al doilea meci al său pe banca României în noul mandat ca selecționer. De aceea a făcut doar reglaje fine în așteptarea Lituaniei. 

Au mai rămas doar câteva ore până la meciul România – Lituania, iar din lotul de 25 de fotbaliști convocați, Mircea Lucescu s-a văzut nevoit să selecteze 23 pe care să îi treacă pe foaia de joc.

La precedenta partidă, câștigată la Priștina, scor 3-0 cu Kosovo, Il Luce i-a omis pe Alex Chipciu și Iulian Cristea. În schimb, pentru confruntarea cu Lituania, cel mai titrat antrenor român din toate timpurile a făcut o modificare importantă. Iulian Cristea nu va face parte din planurile selecționerului nici pentru jocul de luni, însă Chipciu a fost trecut pe foaia de joc. În locul experimentatului fotbalist de la Universitatea Cluj, pe linie moartă a fost tras atacantul George Pușcaș.

Jucătorii pe care Mircea Lucescu îi va avea la dispoziție pentru partida România – Lituania:

    Portari: Florin Niță, Ștefan Târnovanu, Laurențiu Popescu

    Fundași: Andrei Rațiu, Radu Drăgușin, Cristi Manea, Virgil Ghiță, Nicușor Bancu, Andrei Burcă, Deian Sorescu

    Mijlocași: Marius Marin, Alex Chipciu, Nicolae Stanciu, Valentin Mihăilă, Ianis Hagi, Florinel Coman, Răzvan Marin, Dennis Man, Andrei Artean, Darius Olaru, Alex Mitriță

    Atacanți: Denis Alibec, Denis Drăguș

Vizualizări: 956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: