Un atacant bosniac a ajuns în Craiova şi va fi prezentat în curând

Universitatea Craiova își întărește atacul cu un jucător bosniac. Este vorba de Jovo Lukic care fost achiziţionat de Universitatea Craiova de la campioana Bosniei Herţegovina, Borac Banja Luka.

Atacantul bosniac Jovo Lukic a fost achiziţionat de Universitatea Craiova de la campioana Bosniei Herţegovina, Borac Banja Luka, suma transferului fiind de 400.000 de euro plus bonusuri. Vârful de 25 de ani şi 1,90 metri se află deja în Bănie, unde a efectuat vizita medicală şi va semna un contract pe patru ani cu opţiune de prelungire pe încă un sezon, el urmând să fie prezentat în curând de gruparea condusă de Mihai Rotaru, conform celor de la ProSport.

Evaluat la 500.000 de euro pe transfermarkt, Jovo Lukic se afla în ultimul an de contract cu Borac Banja Luka, echipă calificată în grupele Conference League. În acest sezon, Jovo Lukic are 3 goluri în 9 meciuri pentru Borac, unul în preliminariile Champions League, contra albanezilor de la Egnatia. Lukic va avea în primul an un salariu de 10.000 de euro pe lună la Universitatea Craiova, care va creşte în următoarele sezoane, contractul stipulând şi importante prime de victorie şi prime de obiectiv.

Sfătuit de agentul său, Lukic a refuzat iniţial Universitatea Craiova, dar Borac i-a dat ultimatum şi nu l-a trecut pe lista UEFA pentru grupele Conference League.

Vizualizări: 499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: