Unde se poate vedea la TV meciul România – Lituania!

Partida România – Lituania, din etapa 2 a grupelor din Liga Națiunilor, este programată luni, 9 septembrie 2024, de la ora 21:45, pe Stadionul Steaua din Ghencea. Trustul care va transmite jocul la TV este Prima TV.

După victoria înregistrată la Priștina, scor 3-0 împotriva reprezentativei din Kosovo, „tricolorii” conduc Grupa 2 din Liga C valorică. Imediat în spatele lor sunt cei din Cipru, tot cu 3 puncte, dar cu un golaveraj de doar +1, după care vin Lituania și Kosovo, reprezentative care nu au acumulat niciun punct.

După debutul cu dreptul din Liga Națiunilor, scor 3-0 în deplasare cu Kosovo, naționala de fotbal din România se pregătește pentru o nouă partidă, de data aceasta programată pe teren propriu, împotriva Lituaniei.

Jocul va avea loc pe Stadionul Steaua din Ghencea, luni, 9 septembrie 2024, de la ora 21:45, iar confruntarea va fi transmisă în România de postul de televiziune Prima TV. Așadar, un alt trust va fi responsabil pentru a-i difuza pe „tricolori”, după ce jocul de la Priștina a fost transmis de Antena 1. 

Totodată, trebuie precizat că Prima va pune partida la dispoziție și în format online, pentru cei care dețin un cont și sunt abonați pe platforma Prima Play.

Vizualizări: 3,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: