Vor să fie acționari la Universitatea Craiova! 

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, s-a întâlnit în urmă cu nici două săptămâni cu grupul de investitori turci de la Petrolul Ploiești. Patronul oltenilor susține că ar fi purtat discuții cu acționarii Petrolului pentru o eventuală venire la Craiova.

Petrolul Ploiești a atras grupul de investitori turci la începutul acestui sezon fotbalistic, când echipa avea deficiente semnificative pe plan financiar.

Milionarii de la Petrolul Ploiești avuseseră discuții și cu altă echipă din Superligă, mai exact cu Universitatea Cluj. Turcii ar fi vrut să se implice la echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău, însă, în cele din urmă, au ajuns la Petrolul.

De fapt, milionarii care ar fi trebuit să investească în formația prahoveană, nu au investit. De aceea, iau în calcul o posibilă mutare de la Petrolul, după cum susține Mihai Rotaru. Patronul din Bănie a spus, într-o intervenție telefonică la Digi Sport, că s-a întâlnit în urmă cu 10 zile cu acționarii de la Petrolul și au discutat despre o posibilă asociere la Universitatea Craiova.

„Acum 10 zile m-am întâlnit cu cei de la Petrolul, am avut un ‘agreement’ (n.r. o înțelegere). Au fost niște discuții despre o cooptare a lor în ceea ce înseamnă management la Craiova, să intre în acționariat. Ei nu sunt la Petrolul într-o postură oficială în acest moment. Controlează totul neoficial acolo.

Ieșeau din ceea ce înseamnă Petrolul și veneau spre Craiova. Cicâldău și Giovanni le-au spus turcilor că cea mai bună soluție este ca Cicâldău să vină la Craiova”, a spus Mihai Rotaru.

Alex Cicâldău, mijlocașul în vârstă de 27 de ani, a revenit la echipa din Bănie după ce a mai jucat la aceasta în perioada 2018-2021. După ce a plecat de la Craiova, mijlocașul a evoluat pentru echipa turcă Galatasaray, de unde a fost împrumutat la Kalba SCC (Arabia Saudită) și Konyaspor (Turcia).

Conform Transfermarkt, cota de piață a lui Alex Cicâldău este de 3 milioane de euro.

Vizualizări: 2,968

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: