Mircea Lucescu a făcut Covid după ce a preluat naționala României!

Mircea Lucescu respiră fotbal, spun prietenii antrenorului naționalei, iar viața sa se desfășoară doar în jurul pasiunii sale pe care o duce mai departe și acum cu naționala României. Antrenorul “tricolorilor” a trecut printr-o perioadă dificilă la scurt timp după ce a fost numit selecționer, însă asta nu l-a dat înapoi.

Dănuț Lupu a dezvăluit pentru Fanatik că Mircea Lucescu a avut Covid la scurt timp după ce a preluat naționala României. Fostul elev al lui Lucescu susține că selecționerul de 79 de ani era cu gândul doar la fotbal în acea perioadă și că își dorea să iasă din casă cât mai repede.

“Nea Mircea nu a putut să stea departe de fotbal niciodată. Acum vreo lună a avut Covid și a trebuit să stea o săptămână în casă. Pe cuvântul meu de onoare că stătea cu mâna pe clanță să plece de acasă. Nu poate să stea.

Pe Nea Mircea dacă îl ții trei zile în casă înnebunește. Nu poate să stea în casă sau departe de fotbal. Fotbalul e viața lui”, a spus Dănuț Lupu la 

Mircea Lucescu a preluat echipa națională după mandatul lui Edi Iordănescu, însă nu a făcut schimbări foarte mari la echipă, așadar Dănuț Lupu a ținut să facă comparația între cei doi selecționeri.

Analistul celor de la Fanatik susține că se aștepta ca Mircea Lucescu să înceapă cu victorii acest mandat, deși nu s-au schimbat lucrurile la echipă. Nucleul a fost păstrat în mare parte același, iar surpriza a fost Alex Mitriță, cel care a intrat pe finalul jocului. 

“Eu mă așteptam ca Nea Mircea să reușească să câștige meciul cu Lituania. Îl cunosc foarte bine și știu că pregătește foarte bine meciurile. Într-adevăr nu a schimbat nimic. Dar știi cum e? Toată stima pentru Edi. Dacia a condus-o Edi, acum o conduce Mircea Lucescu. E altceva. E aceeași Dacie, dar cu alt șofer. Mi-au plăcut și jucătorii care au încercat mult să paseze. Știu că Nea Mircea e un antrenor căruia îi place să aibă posesia mingii. Ne-a arătat că echipa națională a României poate să și atace, nu doar să joace pe contraatac. Jos pălăria în fața lui și în fața jucătorilor. A fost o victorie măreață”, a mai spus Lupu la Fanatik SUPERLIGA.

Vizualizări: 1,198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: