Jucătorii lui Mario Găman vor a treia victorie consecutivă!

CSM Târgu Jiu își continuă în acest weekend seria meciurilor din campionatul Ligii a 4-a, cu o nouă confruntare pe teren propriu, contra CS Internațional Bălești. Meciul contează pentru etapa a 3-a și va începe la ora 19:30.

În prefața acestui meci, golgheterul CSM-ului, Bebeto Lupuleț, a recunoscut că echipa s-a chinuit în deplasarea cu Minerul, din etapa trecută, dar speră ca el și colegii săi au învățat ceva din pățania de la Mătăsari, acolo unde CSM a câștigat în ultimul minut de joc. 

Chiar dacă obiectivul a fost îndeplinit la Mătăsari, Lupuleț speră ca în meciul cu Bălești echipa sa să nu mai ajungă într-o astfel de situație. Atacantul CSM-ului promite spectacol și își dorește să fie cât mai eficient în fața porții: ”Ne-am chinuit puțin la meciul cu Mătăsari, dar important este că am luat cele trei puncte. Bineînțeles că puteam să ne facem jocul mult mai ușor dacă marcam mai repede. Atunci era cu totul alt meci, dar important este că am câștigat. Ne concentrăm pe fiecare meci la fel de mult și sperăm să câștigăm toate meciurile. Pentru meciul cu Bălești, bineînțeles, vrem să facem același spectacol ca și cu Stoina și ne dorim foarte mult să le oferim oamenilor un fotbal de calitate. Trebuie însă să marcăm cât mai repede, să ne facem jocul ușor și să fie toată lumea fericită. Sper să nu mai ratez atât de mult și fiecare oportunitate pe care o am să o bag în poartă”.

La fel ca și la meciul de debut al echipei din Târgu Jiu, intrarea este liberă, iar fotbaliștii lui Mario Găman speră ca la acest meci să vină cât mai multă lume. ”Vrem să facem spectacol și în meciul cu Bălești. Ne dorim foarte mult să vină cât mai multă lume la stadion și să le oferim oamenilor un fotbal de calitate”, a declarat fostul atacant de la Pandurii, legitimat acum la CSM Târgu Jiu. 

LIGA 4

SEZON 2024-2025

ETAPA 3

TÂRGU JIU, STADION ”CONSTANTINA DIȚĂ”

SÂMBĂTĂ, 14 SEPTEMBRIE 2024, ORA 19.30

CSM TÂRGU JIU CS – INTERNAȚIONAL BĂLEȘTI

Vizualizări: 467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: