CSM Târgu Jiu - Internațional Bălești, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu!

Iubitorii de fotbal din Târgu Jiu au parte în acest weekend de o nouă confruntare la nivelul Ligii a 4-a, acolo unde activează noua echipă a orașului. Sâmbătă seară, Stadionul Municipal din Târgu Jiu va fi gazda duelului dintre liderul CSM Târgu Jiu și Internațional Bălești. 

Antrenorul principal al CSM Târgu Jiu a vorbit în termeni laudativi despre adversarul de sâmbătă seara, o echipă cu rezultate bune la nivelul eșalonului 4, care a cochetat și cu Liga a 3-a. Mario Găman este convins însă că CSM Târgu Jiu va fi pregătită din toate punctele de vedere la ora meciului și va obține cele trei puncte. 

”Este o confruntare dificilă pentru că Internațional Bălești este o echipă cu ștate vechi în Liga 4, chiar a și promovat în Liga 3, o echipă cu pretenții, o echipă cu jucătorii foarte buni, jucători cu foarte mare experiență. Au un nucleu excelent, au mai adus și 3-4 jucători și cred că va fi o partidă interesantă. Cred că este cel mai greu adversar de până acum. Ținând cont de valoarea lotului, ținând cont de valoarea jucătorilor, de valoarea staff-ului, de valoarea conducerii și de faptul că sunt orgolii, pentru că știți prea bine între echipele din vecinătate, echipele care joacă în același județ, în același oraș e normal să fie aceste ambiții. Fiecare vrea să câștige și e normal acest lucru, dar noi trebuie să ne vedem de lucrurile noastre, de cum pregătim această partidă și, la ora jocului, să fim pregătiți din toate punctele de vedere”,a prefațat confruntarea de sâmbătă, antrenorul Mario Găman care speră ca suporterii echipei să vină în număr cât mai mare alături de echipă.  

Meciul contează pentru etapa a 3-a a Ligii 4 Gorj și va începe la ora 19:30 iar intrarea este liberă.

Galerie foto


Vizualizări: 873

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: