Transferul cu care Gâlcă vrea să dea lovitura la Universitatea Craiova!

Spaniolul Iago Lopez este alesul lui Costel Gâlcă pentru postul de fundaș dreapta la Universitatea Craiova. Ibericul care joacă în liga a treia spaniolă la Alcorcon are mari șanse să semneze cu gruparea din Bănie.

Costel Gâlcă nu a fost niciodată mulțumit de aportul lui Vladoiu și al lui Căpățînă, astfel că i-a cerut lui Mihai Rotaru un titular pentru banda dreaptă a apărării. După multe căutări, Costel Gâlcă s-a oprit asupra lui Iago Lopez, fundașul dreapta al lui Alcorcon, din liga a treia spaniolă.

Ibericul care a mai trecut în cariera sa pe la Mirandes și Logrones are mai șanse să semneze cu Universitatea Craiova, conform Prosport.

Clubul oltean şi-a anunţat vineri seară abonaţii prin intermediul unui mail că își dorește să transfere un fundaş dreapta, iar această mutare va fi operată în perioada imediat următoare.

„În vară, ne-am angajat față de tine că vei fi informat cu promptitudine atunci când apar noutăți la echipa noastră de suflet, Universitatea Craiova.

A propus o listă scurtă de jucători și, în acest moment, managementul clubului face eforturi pentru a duce cât mai rapid pe unul dintre aceștia. Va fi un fundaș dreapta străin care se va plia pe spiritul și conceptul tactic al Științei, va aduce plus – valoare compartimentului defensiv al echipei și va oferi antrenorului noi soluții în alegerea echipei de start în acest sezon.

Deoarece negocierile sunt în curs, din păcate nu îți putem divulga numele lui, însă ne dorim ca tu să știi că provine dintr-un campionat respectat al Europei și are numeroase calități pe care le considerăm necesare echipei noastre” este mesajul transmis de clubul Universitatea Craiova, pe mail, fanilor săi.

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: