Gâlcă: „Vor mai veni jucători la Craiova!”

Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova, a susținut conferința de presă premergătoare duelului din deplasare cu Poli Iași, programat duminică, 15 septembrie. În ciuda faptului că perioada de transferuri s-a încheiat, tehnicianul așteaptă în continuare jucători la formația de pe locul 2 din Liga 1.

Gâlcă a comentat revenirea lui Alexandru Cicâldău în Bănie și a recunoscut faptul că nu se aștepta la această mutare, însă este foarte mulțumit și speră ca fotbalistul să se integreze rapid în angrenajul echipei.

Despre meciul cu ieșenii a precizat faptul că va fi un duel complicat în contextul în care aceștia au schimbat antrenorul. 

În cazul în care oltenii vor mai aduce jucători, aceștia vor putea să legitimeze doar fotbaliști rămași liberi de contract înaintea închiderii perioadei de mercato, care a avut loc pe 9 septembrie.

„Va fi un meci foarte greu. Ei vin după un eșec sever, la Sibiu. Au schimbat antrenorul. Noi trebuie să fim mult mai consistenți în joc, să marcăm mult mai mult. Au venit doi jucători importanți pentru noi (n.r. - Jovo Lukic și Alexandru Cicâldău), sperăm să ne ajute în acest campionat.

Avem obiective mari, sperăm să intre cât mai repede în ritmul meciurilor și să fie foarte importanți pentru echipă. N-am avut eu vreun aport (n.r. - în revenirea lui Cicâldău), mai mult clubul. La un moment dat nu mai credeam și am spus că e departe de noi, dar până la urmă cei care au lucrat la transferul lui au făcut-o foarte bine. Sunt mulțumit că a venit aici.

Nu știu dacă a prins bine această pauză. Am avut jucători la echipele naționale în număr mare. E important să dăm în continuare. Mi-aș fi dorit să-i am cât mai repede cu mine ca să putem lucra, să omogenizăm echipa.

Cicâldău e un jucător important, a mai fost aici și a demonstrat. A plecat la o echipă mare și o poate face din nou. Are o calitate bună individuală, e un jucător care poate schimba mult în bine echipa. Vor mai veni jucători. Vedem de ce mai avem nevoie. Vrem să aducem jucători care să se integreze în ceea ce vrem noi”, a declarat Gâlcă, la conferința de presă.

Vizualizări: 285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: