ACS Viitorul Târgu Jiu e ultima în Liga 2 și se îndreaptă cu pași mari spre retrogradare!

Dacă nu cumva intervine falimentul clubului ACS Viitorul Târgu Jiu, aflat de câțiva ani în insolvență, atunci formația susținută de Nicolae Sarcină va merge în Liga 3. Echipa cu origini vâlcene, fostă ACS Șirineasa, care joacă acum la Severin, rămâne tot fără victorie în acest sezon și după meciul cu Corvinul. 

Stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin a găzduit sâmbătă meciul dintre ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa susținută de gorjeanul Nicolae Sarcină, și Corvinul Hunedoara. Oaspeții nu au avut probleme să se impună din nou, după ce Corvinul eliminase pe ACS Viitorul din Cupa României, scorul partidei de la Severin fiind de această dată de 1-3.

Tot trei goluri marcaseră câștigătorii Cupei României din sezonul trecut și în meciul de cupă dar meciul de acum a fost mult mai important pentru echipa din Hunedoara care a reușit prima victorie a sezonului, cu precizarea că are trei meciuri mai puțin disputate decât restul combatantelor. 

În ceea ce privește ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa care joacă pe Municipalul din Severin, se pare că aducerea de mercenari străini nu a dat roade nici în acest sezon. La fel ca și la Pandurii, antrenorul Călin Cojocaru a adus numeroși jucători străini în vară, și, la fel ca Pandurii, echipa lui Sarcină ar putea intra mai repede în faliment din cauza acestora.

Fără stabilitate în lot, fără suporteri după ce gorjenii nu au acceptat "furtul de identitate" și au numit-o clonă, fără jucători de valoare, fără un antrenor care să aibă ceva experiență, Cojocaru având în CV doar retrogradări, e greu de crezut că ACS Viitorul mai are vreun viitor în Liga 2.

Vizualizări: 872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: