Gilortul a pierdut în prima deplasare a sezonului!

Gilortul Cărbunești s-a recunoscut învinsă de Speed Academy, scor 0-3, în meciul din etapa programată în acest week-end. Familiarizați cu suprafața sintetică de la Bradu, argeșenii au speculat la maximum vulnerabilitățile defensivei gorjene și s-au impus.

Gilortul a cedat pentru prima dată în minutul 12 după un corner de pe dreapta pentru gazde. „Ion Oprescu deschide scorul cu o lovitură de cap. Predescu centrează de la colțul careului mare, David Andrei se desprinde din marcajul defensivei noastre și dublează avantajul pe tabelă cu un șut de la 7 m. Combinație pe zona centrală a gazdelor, șutul lui Robert Dalea prinde rădăcina barei porții apărată de Iuțalîm și mingea ricoșează în plasă pentru 3-0. În minutul 32, Robert Dalea îi sparge buza cu cotul lui Dănescu, acesta îi arată centralului Codrea că sângerează, însă maramureșeanul nu acordă nici măcar fault. Imediat după pauză, Robert Dănescu cere aut pentru Gilortul și se alege cu cartonaș galben. Două minute mai târziu, fundașul Gilortului este penalizat din nou cu cartonaș galben după un duel pentru balon cu Dalea și este eliminat. Oamenii lui Alex Stoica atacă mai mult în 10 jucători, însă Gîlcescu, Vespe, Brujan și Marica nu s-au lipit la gol. Victorie meritată a gazdelor, însă la un scor mult prea aspru față de ce s-a jucat”, a informat Gilortul în cronica acestui meci. 

Vineri, 20 septembrie, de la ora 17:00, pe Stadionul Cristinel Răducan, Gilortul va primi vizita vâlcenilor de la Viitorul Dăești.

Speed Academy – Gilortul 3-0 (2-0) 

Au marcat: Ion Oprescu (12'), David Andrei (20'), Robert Dalu (57')

Cartonașe galbene: Neacșu, Cotea, Negoiță/Marica, Vespe, Rădulescu.

Cartonaș roșu: Dănescu (48')

Speed: Ștefan – Păun, Mitrache, Negoiță (cpt), Predescu (62' Filip) – Florescu, Andrei (62' Anghel), Cotea (78' Ghinea), Grecu (46' Neacșu) – Oprescu, Dalu (82' Pîrciu). 

Rezerve neutilizate: Stanciu– Găleșanu, Mormolea, Udrea.

Antrenor: Alin Popescu. 

Gilortul: Iuțalîm – Marica, Dănescu, Mitrache, Martin – Oprișa (cpt, 46' Brujan), Vespe – Săulescu (46' Popescu), Roncea (46' Viespe), Rădulescu – Gîlcescu. 

Rezerve neutilizate: Apostol – Siewe, Lazăr, Urlan, Sandu. 

Antrenor: Alex Stoica. 

Arbitru: Cristian Codrea (Baia Mare).

Asistenți: Daniel-Ștefan Lar (Baia Mare), Ștefan Buie (Baia Mare).

Rezervă: Alexandru Stoica (Giurgiu).

Delegat de joc: Alexandru Manole (București).

Observator de arbitri: Petrică Burcea (Giurgiu).

Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: