Emil Săndoi a învins Universitatea Craiova la primul său meci la Iași!

Emil Săndoi a resuscitat-o pe Poli Iași iar la primul său meci pe banca moldovenilor, trupa din Copou a obținut o victorie uriașă chiar în fața Universității Craiova. A fost un 2-0 (1-0) reușit în condiții groaznice, pe o ploaie torențială și pe un teren imposibil, transformat pe final mai degrabă în bazin de polo. 

Florian Kamberi (30) și Tailson (90+10) au marcat primele lor goluri pentru Poli Iași, într-un meci în care Craiova a ratat un penalty prin Alex Mitriță, în repriza secundă.

Dacă tehnico-tactic îi era imposibil să schimbe ceva la Poli în cele patru zile de la venirea în Copou, Emil Săndoi a reușit să lucreze totuși la atitudine. 

Emil Săndoi a fost numit pe banca celor de la Poli Iași chiar înaintea confruntării cu echipa de suflet a experimentatului tehnician, Universitatea Craiova. Săndoi s-a declarat mulțumit de victoria pe care elevii săi au obținut-o și i-a felicitat pe jucătorii celor de la Poli Iași pentru efortul depus în fața unei echipe de top a Superligii.

Antrenorul principal de la Poli Iași a dat dovadă de profesionalism și nu a recurs la sentimentalisme după victoria obținută de echipa pe care a preluat-o recent. Săndoi a declarat că este dedicat în totalitate intereselor Politehnicii Iași, iar meritele pentru succes sunt ale jucătorilor, deoarece antrenamentele nu au putut fi efectuate în condiții optime din cauza condițiilor meteo capricioase.

„(n.r. Cu un ochi râdeți, cu unul plângeți?) Nu, râd cu amândoi. În momentul de față sunt la Politehnica Iași și fac totul în folosul acestei echipe. În prima repriză, terenul a fost ok, s-a putut juca, în a doua parte au apărut problemele. De când am venit, nu prea am putut să fac antrenamentele, vremea a fost urâtă. Am încercat să păstrăm rezultatul.

Craiova a dominat în a doua parte, poate și din cauza terenului greu am reușit rareori să ieșim din propria jumătate. Au avut ocazii, au fost câteva devieri, bun. Cea mai mare ocazie a fost a lui Mitriță, din penalty, dar după am gestionat mai bine meciul.

Bravo jucătorilor, merită felicitări. Este o victorie importantă. E ok deocamdată. Din câte am înțeles o să se îndrepte și vremea, trebuie să începem să legăm rezultate pozitive, e important să ai o constanță. Orice antrenor, cum s-a fluierat finalul meciului, se gândește deja la următoarea partidă”, a declarat Emil Săndoi la Digi Sport.

Balon uriaș de oxigen pentru Poli Iași, care după acest 2-0 nesperat cu Craiova acumulează 10 puncte și urcă pe locul 10 în clasament. De cealaltă parte, Craiova rămâne pe 4, cu 15 puncte, ratând șansa de a urca pe primul loc în clasament. 

Vizualizări: 497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: