De la CSO Tismana, la Naționala României!

Un jucător amator de la echipa de fotbal din Tismana a fost convocat la o acțiune a echipei naționale de amatori a României. Daniel Sorea va reprezenta România la "UEFA Region's Cup". 

Clubul de fotbal CSO Tismana a anunțat, cu mândrie, că are convocat un jucător din lot la echipa națională de amatori a României.

„Mândră de jucătorul nostru Sorea Valeriu Daniel! Cu mare bucurie și mândrie, anunțăm că jucătorul nostru, Sorea Valeriu Daniel, a fost convocat la echipa națională de amatori pentru a reprezenta România la "UEFA Region's Cup", competiție ce va avea loc în perioada 16-24 septembrie, la Genova, Italia! Suntem extrem de mândri de el și de această realizare, care reflectă dedicarea, talentul și munca sa neobosită.  Întreaga echipă, conducerea și suporterii CSO Tismana îi urăm mult succes și îl susținem din toată inima! Hai, Sorea! Hai România!”, a anunțat oficial echipa din Tismana.

Daniel Sorea s-a prezentat luni la Casa Fotbalului pentru a ajuta echipa națională în această competiție internațională. 

„Mulțumim întregii echipe CSO Tismana, suporterilor noștri devotați, conducerii , și tuturor celor din spatele echipei pentru sprijinul continuu! Împreună am reușit să îl susținem pe Sorea și să ne facem mândri la nivel național!”, se mai arată în comunicatul oficial al clubului CSO Tismana.

Galerie foto


Vizualizări: 944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: