Campioana României joacă miercuri la Târgu Jiu!

Handbalistele CSM Târgu Jiu revin pe parchetul din Sala Sporturilor cu o nouă partidă importantă, contra campioanei României, CSM București. Jocul contează pentru etapa a 4-a din Liga Florilor Mol și va începe la ora 15:00, suporterii fiind așteptați în număr cât mai mare la sală pentru a susține echipa într-o confruntare extrem de dificilă. 

La o săptămână distanță de duelul cu vicecampioana României, Rapid București, și la doar trei zile de confruntarea din Bănie, cu SCM U Craiova, CSM Târgu Jiu are parte de o nouă provocare. La Târgu Jiu vine campioana României, CSM București, formație care are în componență numeroase jucătoare de la echipa națională a României, dar și jucătoare străine care au un palmares extrem de bogat. 

La Târgu Jiu este așteptată și Cristina Neagu, un simbol al handbalului românesc, handbalistă care a fost desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare din lume, și care a anunțat că după acest sezon se va retrage. Astfel, după duelul cu Rapid, handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache au din nou șansa să-și măsoare forțele cu unele dintre cele mai bune jucătoare din Europa. „După etapa de duminică, de la Craiova, gorjencele au revenit la antrenamente și sunt gata să ofere o replică solidă echipei vizitatoare. Liviu Andrieș speră ca Sala Sporturilor să fie plină la ora jocului, așa acum a fost și la meciul cu Rapid. Va fi o partidă grea pentru fetele lui Liviu Andrieș, dar antrenorul gorjean speră într-o mobilizare exemplară din partea echipei sale”, a anunțat clubul din Târgu Jiu.

”Principalul obiectiv al nostru este să ne ridicăm la nivelul lor și să prestăm un handbal bun, interesant pentru suporteri, pentru că sunt convins că, și la acest meci, ca și la meciul cu Rapid, vor fi în număr mare, deși ora nu este foarte ok, dar trebuie să ne adaptăm și să jucăm în aceste condiții”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de miercuri, antrenorul Liviu Andrieș. 

Gorjenii care vor să fie alături de handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache își pot procura bilete și online de pe platforma blt.ro, accesând următorul link: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csm-bucuresti-handbal-feminin.html.

Galerie foto


Vizualizări: 832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: