Campioana s-a impus greu în meciul de la Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul cu echipa campioană a României, CSM București, scor 25-28. Partida a contat pentru etapa a 4-a din Liga Florilor Mol iar gorjencele au pus mari probleme campioanelor în acest meci.

Programat la o oră nepotrivită, la ora 15:00, și la mijlocul săptămânii, meciul dintre CSM Târgu Jiu și CSM București a adus totuși mulți spectatori la Sala Sporturilor, care însă nu a fost plină deși la Târgu Jiu venea campioana României.

Clubul le-a pregătit și o surpriză suporterilor iar fiecare plătitor de bilet a primit și un tricou cu însemnele clubului la intrarea în sala. 

Cei care au venit la sală au avut apoi parte de un spectacol handbalistic de excepție oferit de cele două echipe, cu goluri spectaculoase, cu dueluri încinse pe ambele semicercuri, cu răsturnări de situație pe tabela de marcaj, cu o atmosferă incendiară în tribune, cu aplauze și ovații pentru Cristina Neagu, cu bucurie maximă la goluri marcate de elevele lui Liviu Andrieș. „Tot acest tabloul, demn de o ligă feminină cotată printre cele mai puternice din lume, a fost în anumite momente stricat de deciziile nu tocmai inspirate ale brigăzii de arbitri, majoritatea deciziilor au venit împotriva echipei din Târgu Jiu, iar publicul a sancționat vehement acest lucru”, a constatat csmtargujiu.ro în cronica jocului.

Dincolo de acest aspect, CSM Târgu Jiu a intrat pe teren cu ambiție, determinare și mult curaj, iar replica oferită campioanei României a fost una pe măsură. Handbalistele lui Liviu Andrieș și Andrei Enache au jucat minute bune de la egal la egal cu echipa campioană. Gorjencele au condus și la 4 goluri pe tabelă, iar Neagu și compania s-au întrebuințat serios pentru a reveni pe tabelă și a pleca cu toate cele 3 puncte de la Târgu Jiu. 

LIGA FLORILOR MOL

EDIȚIA 2024-2025

ETAPA A 4-A

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

MIERCURI, 18 SEPTEMBRIE 2024, ORA 15.00

CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI 25-28(13-15)

CSM TÂRGU JIU: Ljubica Glendza Nenezic, Amandine Balzinc, Andreea Chetraru – Bianca Ștefania Chiriță, Oana Maria Bucă, Helena Gilda Simao 11g, Alexandra Maria Gavrilă 3g, Yevheniia Levchenko 1g, Ira Zinatullina 5g, Andreea Chiricuță, Ana Maria Lopătaru 3g, Florenţa Dumbrăvean, Iuliia Andriichuck, Marija Petrovic 1g, Ana Cătălina Ciolan 1g. Staff-ul tehnic: Liviu Andrieș(antrenor pricipal), Andrei Enache(antrenor secund), Gore Albici(antrenor cu portarii), Petre Tocaru(maseur), Marcel Dobre(fizioterapeut) și Filip Cîrciumaru (kinetoterapeut). 

Galerie foto




Vizualizări: 455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: