Alexandru zăcea pe caldarâm iar persoane de la la fața locului adunau banii împrăștiați

Poliția a deschis o anchetă după ce, după producerea accidentului mortal de la Novaci, în urma căruia a murit Alexandru Popa, un tânăr de 20 de ani, persoane necunoscute au sustras de la fața locului, în mijlocul tragediei, suma de 20.600 de lei pe care acesta o avea la el.


La data de 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci  au fost sesizați prin plângere de un bărbat de 48 de ani, din orașul Novaci, cu privire la faptul că în cursul nopții, fiul său, de 20 de ani, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu decesul acestuia, iar imediat după producerea evenimentului rutier, din autoturismul implicat în eveniment, ar fi fost sustrasă suma de 20.600 lei de persoane necunoscute. 

În loc să acorde ajutor sau să aștepte sosirea autorităților, aceste persoane au adunat banii, profitând de haosul generat de tragedie.


În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în care polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta, identificarea persoanei/persoanelor bănuite și luarea măsurilor legale.

Vizualizări: 13,547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: