Mesaje pentru doctorița Oprea: Mi-a lăsat sufletul mai sărac pentru tot restul vieții

Din interpreți celebri, Marian Medregoniu și Roberta Crintea, au postat mesaje prin care își exprimă durerea față de decesul doctorului Ramona Oprea. Aceasta a murit duminică, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Alți zeci de cântăreți au scris mesaje de condoleanțe. 


"Ne-am dorit să te vedem dar nu s-a putut. Drum bun -omul nostru bun care ne-a ajutat atunci când am strigat! Ne-ai sfâșiat! Dumnezeu Sfântul să te ducă în  lumina! Odihnă veșnică Docto’”, a scris Roberta Crintea. 

Un mesaj emoționant a scris cântărețul Marian Medregoniu, de care Ramona Oprea era foarte apropiată.

"Să-ți fie calea printre îngeri, Docto a mea bună, așa cum ai fost tu pe pământ pentru mine, un înger păzitor. Docto a mea mi-a lăsat sufletul mai sărac pentru tot restul vieții. Odihnă veșnică doctorița sufletului meu!  Spuneți-le zilnic oamenilor dragi ca îi iubiți. Cereți-le iertare când le greșiți Faceți-le bucurii și strângeți-i cu putere la piept cat îi aveți, vine o zi când nu mai poți face nimic din toate aceste gesturi pentru ei, decât să le aprinzi o lumânare și să le plângi urmele”, a postat Marian Medregoniu. 

Vizualizări: 3,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: