Juniorii 2 și 3 CSM Târgu Jiu încep Campionatele Naționale

Se dă startul în acest weekend și pentru handbaliștii pregătiți de Vali Popescu. Sâmbătă și duminică demarează o nouă ediție a Campionatelor Naționale de Handbal Masculin Juniori 3 și Juniori 2, competiții în care CSM Târgu Jiu are două echipe înscrise pentru sezonul 2024-2025. 

Ambele grupe sunt pregătite de Vali Popescu și vor începe sezonul cu meciuri în deplasare. Juniorii 3 merg la Vâlcea pentru duelul cu Arys Râmnicu Vâlcea, în timp ce Juniorii 2 vor juca la Târgu Jiu, în Sala Voievod Litovoi, într-un meci considerat în deplasare, cu LPS Târgu Jiu. 

Juniorii 3 CSM Târgu Jiu vor debuta în noul sezon, în deplasare, la Râmnicu Vâlcea, cu CS ARYS. În prima fază a competiției, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Seria J, din care mai fac parte CS ARYS Râmnicu Vâlcea, CSS HC Sibiu și LPS Târgu Jiu. Antrenorul Vali Popescu speră ca elevii săi să treacă rapid peste emoțiile debutului de campionat și să vină acasă cu prima victorie a sezonului. 

LOT CSM TÂRGU JIU JUNIORI 3: Bogdan Ștefurac, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Narcis Petrescu, Luca Bîlteanu, Mario Bobei, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete, Fabian Bonculescu, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Patrick Ularu, Cristian Penescu, Cătălin Popescu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE HANDBAL MASCULIN JUNIORI 3

EDIȚIA 2024-2025

SERIA J

ETAPA 1

RÂMNICU VÂLCEA, SALA ”ANTON PANN”

SÂMBĂTĂ, 21 SEPTEMBRIE 2024, ORA 13.30

CS ARYS RÂMNICU VÂLCEA – CSM TÂRGU JIU

Și Juniorii 2 CSM Târgu Jiu vor începe în acest weekend campionatul. „La acest nivel este o premieră pentru secția de handbal a clubului nostru, fiind primul sezon în care CSM Târgu Jiu are echipă la juniori 2. În prima fază a competiției, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Seria C, din care mai fac parte CSS Râmnicu Vâlcea, CSS Caracal, CSS Drobeta Turnu Severin, CSU Pitești și LPS Târgu Jiu. Cum o parte dintre jucătorii de la echipa de juniori 3 fac parte și din echipa de juniori 2, Vali Popescu speră ca băieții săi să se recupereze rapid pentru meciul de duminică, cu LPS Târgu Jiu”, a anunțat csmtargujiu.ro.

LOT CSM TÂRGU JIU JUNIORI 2: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Mario Stancu, Ianis Penescu, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete, Dumitru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Luca Hortopan, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Narcis Popescu, Cătălin Popescu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE HANDBAL MASCULIN JUNIORI 2

EDIȚIA 2024-2025

SERIA C

ETAPA 1

DUMINICĂ, 22 SEPTEMBRIE 2024, ORA 11

TÂRGU JIU, SALA VOIEVOD LITOVOI

LPS TÂRGU JIU – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 65

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: