Liderul din Liga 4 se deplasează pe terenul unei foste echipe de Liga 3!

Liga a 4-a programează în acest weekend etapa cu numărul 4, în care CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, cu CSO Turceni. Meciul se dispută sâmbătă, cu începere de la ora 12:00. 

Finalul acestei săptămâni aduce o nouă rundă în Liga a 4-a, în care CSM Târgu Jiu se deplasează la Turceni. Pentru CSM Târgu Jiu este o doua deplasare din acest sezon. 

Echipa Mario Găman este liderul clasamentului și merge la Turceni cu gândul de a obține a patra victorie consecutivă din acest sezon. Nu va fi ușor, CSM va avea de înfruntat o echipă gazdă, CSO Turceni, care sezonul trecut a evoluat la Liga a 3-a. Din păcate, staff-ul tehnic nu se poate baza la acest meci pe unul dintre jucătorii de bază, Marian Habet dar antrenorul secund  Sorin Vintilescu speră ca Habet să poată evolua etapa viitoare, cu Știința Drăguțești. Chiar și în aceste condiții, Sorin Vintilescu spune că echipa  merge la Turceni să câștige cele trei puncte puse în joc.  

”Pornim de la premisa că vrem trei puncte în fiecare meci, indiferent de adversar și locul de desfășurare al meciului. Totuși, întâlnim un adversar dificil, să nu uităm că anul trecut evoluau în Liga a treia. Avem în fața un test de care sper să trecem cu brio. Băieții sunt încrezători în forțele lor, sperăm ca, la anul, să jucăm tot cu adversari de Liga a 3-a, dar în Liga a 3-a. Victoriile aduc încredere și optimism și, de ce nu, alte victorii. Marian Habet nu s-a antrenat toată săptămâna, dar sperăm să-l recuperăm până la meciul de miercuri cu Drăguțești”, a spus pentru site-ul clubului Sorin Vintilescu, antrenor secund al CSM Târgu Jiu.

LIGA 4

SEZON 2024-2025

ETAPA 4

TURCENI, STADION ORĂȘENESC

SÂMBĂTĂ, 21 SEPTEMBRIE 2024, ORA 12.00

CSO TURCENI – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: