Preparatorul fizic Dan Vasilică și-a găsit echipă în Gorj!

După mulți ani petrecuți la FCU Craiova, unde a fost în mai multe etape și antrenor principal, preparatorul fizic Dan Vasilică și-a găsit echipă acasă, în Gorj. Acesta este noul preparator fizic al CSM Târgu Jiu și nu se va ocupa doar de echipa de fotbal ci și de sportivii celorlalte secții. 

Dan Vasilică este noul preparator fizic al CSM Târgu Jiu după cum a anunțat oficial clubul primăriei: „Clubul nostru și-a completat din această toamnă echipa tehnică cu un specialist în acest domeniu, care are peste 15 de experiență. Dan Vasilică se va ocupa de partea de pregătire fizică, urmând să se implice la toate secțiile clubului”. 

Fost antrenor responsabil cu pregătirea fizică a celor de la FCU Craiova în Liga 1, unde a stat pe bancă și ca antrenor principal în perioadele de criză ale formației oltene, Dan vasilicaă se bucură că s-a întors acasă.

”Pot spune că m-am întors acasă, fac parte dintr-un colectiv foarte frumos, am o poftă extraordinară de muncă și sunt sigur că pot aduce un plus valoare în acest proiect sănătos construit”, a declarat Dan Vasilică, pentru site-ul oficial, după ce a parafat înțelegerea cu CSM Târgu Jiu.

Născut la 10 iulie 1977, în comuna Logrești, Gorj, Dan Vasilică este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, specializare pregătire fizică și nutriție la UCB Târgu Jiu, şi vine cu o experienţă îndelungată ca preparator fizic, dar și ca antrenor de fotbal. Ulterior a activat în toate ligile de fotbal din România, la Internațional Bălești, ACS Șirineasa, Csikzsereda Miercurea Ciuc, FC Argeș și FCU Craiova, echipă la care a performat în ultimii 5 ani ca preparator fizic și antrenor interimar la Liga 3-a, Liga a 2-a și Liga 1. 

Vizualizări: 310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: