Gâlcă, pus pe gânduri de remiza cu liderul Ligii1!

Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova, este conștient că echipa lui nu a mai câștigat de 4 meciuri. Cu toate acestea, oltenii au salvat un punct de pe terenul liderului U Cluj, scor 1-1, echipa lui Sabău fiind neînvinsă de 10 etape.

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova voia să întrerupă seria negativă, fără victorie de 3 partide, dar jucătorii lui nu au arătat deloc bine în prima repriză, lucru care l-a și forțat pe antrenor să efectueze modificări. 

Antrenorul oltenilor a oferit explicații după al 4-lea meci fără victorie al echipei pe care o antrenează. Fostul mijlocaș știe de ce ”juveții” nu s-au impus pe terenul liderului. 

”Îmi doream să câștigăm, băieții au fost montați toată săptămâna. Dar prima repriză nu am existat, nu am arătat personalitate și am luat și gol din corner. Ei sunt o echipă greu de desfăcut, organizată. În repriza secundă am avut ocazii, am marcat și cu șansă, puteam să întoarcem meciul, dar nu este suficient când joci doar 45 de minute. Am făcut schimbări, cei care au intrat au făcut-o bine, trebuia să facem. Nu am pasat, nu am jucat bine. Am avut și oscilații mari în pregătiri, unii de abia și-au revenit, cum e Baiaram, de exemplu. Azi a fost slăbuț, după ce meciul trecut a muncit bine. Este mai complicat, dar trebuie să găsim soluțile cele mai bune.

Nu este ciudat clasamentul, Oțelul, U Cluj, au omogenitate, au puncte, este normal”, a declarat tehnicianul oltenilor după meci.

Vizualizări: 282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: