Rezultat de egalitate în prima etapă a noului sezon!

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a început cu o remiză seria meciurilor din noua ediție a Campionatului Național rezervat junioarelor 3. Echipa pregătită de Paula Martinescu a remizat în prima etapă a campionatului, pe teren propriu, scor 32-32, cu CSS Drobeta Turnu Severin. 

A fost un meci spectaculos la Târgu Jiu, în prima etapă a Campionatului Național al junioarelor 3, cu goluri multe, faze spectaculoase, răsturnări de situație pe tabela de marcaj și cu un final interzis cardiacilor, în care fetele Paulei Martinescu au revenit spectaculos și au terminat la egalitate, cu un gol marcat în ultima secundă de joc. 

Paula Martinescu a fost mulțumită de evoluția fetelor sale în acest meci, dar recunoaște că mai sunt aspecte de reglat în jocul echipei. Antrenoarea junioarelor 3 a fost încântată de faptul că elevele sale nu au cedat pe final de meci și au crezut în șansa lor de a scoate un rezultat bun până în ultima secundă. 

”Astăzi am avut pot spune un meci interzis cardiacilor. S-a jucat până în ultima secundă. Rezultatul de egalitate este mulțumitor, deși nu mai credeam că ”panterele” vor reuși să își revină. Concluzia după acest meci este că stăm bine la capitolul condiție fizică, dar la omogenitate și relațiile de joc mai avem mult de lucrat. De apreciat efortul și ambiția fetelor până în ultima secundă, fapt pentru care le felicit. Mulțumim pentru susținere minunatului public și promitem că la următoarea partida vom juca mult mai bine, dar mai ales vom încerca să câștigăm. Forța Panterele!”, a declarat după debutul ”panterelor”, antrenoarea Paula Martinescu pentru site-ul oficial. Sara Dungă a fost cea mai bună marcatoare a echipe din Târgu Jiu, cu 10 goluri.

CSM Târgu Jiu: Teodora Rușeț, Ionela Văduva 3g, Antonia Vîrțan, Ana Maria Pănoiu 5g, Anastasia Găvănescu 8g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion 1g, Sara Dungă 10g, Loredana Cupă, Adelina Dugaia, Alexia Vîrțan 1g, Alexia Cioi, Miruna Popescu, Ștefania Foca, Carla Logăscu 4g, Tiana Constantinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3

EDIȚIA 2024-2025

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

CSM TÂRGU JIU – CSS DROBETA TURNU SEVERIN 32-32(16-18)

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: